Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Méregcsíkok az égen
  2012-08-29 20:36:33, szerda
 
  Méregcsíkok az égen

Sokan felfigyeltek már arra a jelenségre, hogy ami első pillantásra repülőgéepek utáni szokásos kondenzcsíknak néz ki, még percek múlva sem oszlik szét, mozdulatlanul lebeg a magasban. A csíkok azután lassan, folyamatosan szétterjednek 30-60 perc alatt, tejszerű habos felhőmasszát alkotva.


Nem, ez nem a megszokott utasszállító légiforgalom sajátja, mint ahogy az sem, hogy egy darabig tömör fehér csíkot húz egy gép, ami aztán hirtelen abbamarad (kifogyott a vegyszertartály!), és a következő pillanatban ugyanaz a gép továbbhalad a normál rövidke halvány kis valódi kondenzcsíkkal a következő szállítmány depóhelye felé véve útját, hogy újabb adag méreg-tonnákat szórhasson szét, mint "kondenzcsíkot".

A felső légkörbe permetezett SAG (sztratoszférikus geomérnöki permetezés) - vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Aluminium, bárium- és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, belepi a talajt, a vizeinket, valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár egy-két hét is eltelhet, mire a kipermetezett anyag emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájást, szorongást, szabálytalan szívverést, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

A csaknem az egész világra kiterjedő vállalkozás az ENSZ nemzetközi felügyelete alatt áll. Az e célra a WHO (ENSZ Egészségügyi Világszervezete)-n belül külön alosztályt hoztak létre, amely koordinálja a NATO katonai gépei és más civilgépek bevetését a Comment projekt keretében. A projekt irányítási struktúrája szigorúan hierarchikus. Információkat csak akkor hoznak nyilvánosságra, ha az a projekt szempontjából elengedhetetlen. A projektben dolgozóknak szerződésben kell titoktartási kötelezettséget vállalni.

A WHO a projekt áldozatainak számát a program 50 éves időtartama alatt kb. kétmilliárd főre, illetve évente 40 millió emberre becsüli. - Ezek a "mellékhatások" a WHO számára elfogadhatónak tűnnek, figyelembe véve a "klímakatasztrófát", illetve a gazdasági veszteségeket.

Az USA-ban végzett vizsgálat eredménye: a kijelölt területek felett végzett permetezések utni napokban és hetekben a hosszabb idejű szabadban tartózkodás után megszaprodtak a spontán orrvérzés, légszomj, fejfájás, egyensúlyzavarok, idült fáradtság, gyakoribb influenzajárványok, asztmás rohamok, kötőhártya-gyulladás, rövidtávú memóriaromlás (Alzheimer-kór) jelenségei.

Forrás: Civil Hírlap 2012. augusztus 29.

sokkaljobb-kommentár: Van néhány vélemény a hírlapban, a legutolsó beírást ide idézzük:
"Fura módon Magyarországon éppen a NATO-belépéstől számítva jelennek meg az égen a "kondenzcsíkok". Előtte nem voltak tartósak, a NATO-belépés óta tartósak lettek, és felhőket alkotnak. Régebben nem volt bevonalazva, bekockázva csíkokkal az égbolt, de mostanában hírtelen természetes jelenség kell, hogy legyen a csíkos, kockás égboltozat. Ennyire nem tud megváltozni semmilyen meteorológiai körülmény.

Rá lehet legyinteni, már megint egy "összeesküvés-elmélet", de akit érdekel a valóság, vigyen el bevizsgáltatni friss esővizet, és aztán gondolkozzon: mire készülnek!"

Amikor öklömnyi jég beszakítja a háztetőket, az sem természetes. A keresőbe be kell írni, hogy HAARP - és előjön az ezzel kapcsolatos videó. Tessék betenni ebből az ökölnyi jégből a fagyasztóba, és elvinni a laborba bevizsgáltatni! Azon meg végképp el kell gondolkodni, hogy most bemosódik a talajba a förtelem, felszántják, bevetik a földet. Mit is eszünk meg jövőre? És miért is van egyre több rákos beteg kis hazánkban? Arról nem is beszélve, hogy ehhez a légtéri kalandhoz kormányzati hozzájárulás kell!

Békéscsaba, 2012. augusztus 29.
F. I. - K. M.

Emlékeztető: "Merni kell! Ezen múlik minden! Ha belül félünk is néha egy kicsit, ha nem is hiszünk egészen abban, hogy sikerülni fog, akkor is merni kell! Különben végünk van." (Wass Albert)

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=RJ-dL8ZCAts&feature=related


Hivatalosan is szóba hozták a chemtrail-ek ügyét!

John P. Holdren, a Tudomány-és Technológiapolitikai Hivatal igazgatója, Obama elnök tudomány-és technológiapolitikai asszisztense úgy tartja, hogy a geo-mérnöki project segítséget nyújt a bolygó stabilizálására időjárás tekintetében a globális felmelegedés ellen.

A vegyi-permetezéseket nem csak az USA kormánya, de közleményében a német kormány is elismeri, bár tagadják egészségkárosító, és gazdaságpolitikai érdekek mentén kifejtett, szándékolt hatásait. Holdren tökéletesen járható útnak látja a chemtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyianyagok légkörbe permetezését. Holdren álláspontja a Council of Foreign Relations Journalban jelent meg, melyben a CFR (Council on Foreign Relations=Külkapcsolatok Tanácsa) méltatta a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.

Ez az érvelés szemen-szedett hazugság! A csökkenő gravitációs mező miatt vékonyodó légkört, és az egyre erősebb naptevékenységet használja fel a globális elit, hogy az ember alkotta klímaváltozás hazugságára hivatkozva emberiség elleni bűntettet kövessenek el. Végrehajtója az ENSZ IPCC. A tudósok világszerte észlelték azt a tényt, hogy a Nap melegszik, és nem csak a Földet melegíti fel, de az összes bolygót érinti a Naprendszerünkben.

A Nemzeti Egészségügyi Intézet megállapította, hogy a geo-mérnöki tevékenység közvetlenül felelős olyan neurotoxinok létrjöttéért, amelyek megtalálhatók az emberi vérben, tüdőben, és okozva egy egész sereg neurotoxikus körülményt, például a sclerosis multiplexet, vagy alzheimer-kórhoz hasonló agyi leépülést. Holdren csatlakozik az ember okozta klímaváltozás vészmadaraihoz, akik fenyegetnek, hogy a globális felmelegedés nem lassul időben, és megfordítható a képzeletbeli "fordulóponthoz" képest. Az egyik az állítások közül, hogy a jég teljesen elolvad az Északi-sarkon, bár tudományos kutatók azt mutatják ki, hogy ez nyilvánvalóan nem igaz.

A Syracuse Egyetem tanulmánya megállapította, hogy az éghajlatváltozás természetes és nem ember által okozott. A kutatók tanulmányozták a Föld hőjének eddig elmúlt több mint 1000 éves ciklusát, és azt találták hogy:

- Földön valójában lehűlés tapasztalható
- Sarki jég nem olvad
- CO2 nem oka a szélsőséges időjárás változásnak, ami tapasztalható volt a közelmúltban

Holdren az emberi CO2-kibocsátást hibáztatja, mint felelőst, az aszály, az élelmiszer felhalmozási hiány, és a tengerszint emelkedése miatt, valamint a szélsőséges időjárásért is, amit a közelmúltban tapasztalt.
Holdren nem egyedüli elkövető az átverésben. Az Amerikai Meteorológiai Társaság kidolgozott egy politikai nyilatkozatot, hogy támogatni tudja ezt a hazugságot, mondván, hogy "célszerű figyelembe venni geo-engineering potenciált, hogy megértsék saját korlátaikat, és hogy elkerüljék az elhamarkodott kiépítését."
Robert Socolow, a Princeton kutatója elmondta, a Nemzeti Tudományos Akadémián, hogy a geo-mérnöki módszer egy jól járható út, ha az éghajlat állapota drámaian romlik.
Mondják ezt, miközben megbízható tudományos adatok azt mutatják, hogy nem a CO2 a probléma, és más életképes "elkövetőket" figyelmen kívül hagynak. A geo-mérnöki tevékenység maga is súlyosan káros, és közvetlen ok-okozati összefüggés mutatható ki, hogy hatására jelentős változások tanúi lehettünk az utóbbi évtizedekben.

Holdren osztja Obama céljait az üvegházhatást okozó kibocsátások 2020-ig 20%-kal, 2050-ig pedig 80%-kal való csökkentésében, bár az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése még az 50%-os CO2 és 50%-os népesség csökkentést írt elő. A kongresszus tagjai esetében látható jelek vannak Obama törvényjavaslatának ellenzésére.
Holdren legutóbbi kijelentése nyilvánvaló félelem-árusítási propaganda. Célja kikényszerített Capitol Hill, és a közvélemény befolyásolása "igazságoknak" sejtetett tudománytalan adatokkal.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

2010-es arizónai levegő részecskék mérése szerint, az alábbi számok azt mutatják, hányszor több az egyes anyagokból a légkörben lévő mennyiség, mint a megengedett mérgező határérték, de Európában is hasonló értékeket mérhetünk stronciummal "dúsítva":

Alumínium: 15,8; Antimon: 63,3; Arzén : 418; Bárium: 5.3; Kadmium: 6.0; Króm: 6.4; Réz: 9,0; Vas: 43,5; Mangán: 513,8; Nikkel: 10,7; Cink: 7,5

Még ennél is nyugtalanítóbb az a tény, hogy az úgynevezett " képviselők" már jóváhagyták a geoengineering éves költségvetését, növekvő dollár milliárdokban meghatározva évente (amint ez a dokumentum : "A változó Bolygó - Az amerikai Global Change Research Program, a 2011-es pénzügyi évben kiegészíti az elnöki költségvetést, és amelynek nagy része eltünt, és nem is szerepel a költségvetésben, jelezve még egy esetleges nagyobb csalást ezen a területen, mintegy fekete költségvetésként).

A globalisták kiválasztott csoportja ördögi oligarcha és bábszínházi köntösbe ágyazva az Egyesült Államok kormányában, így vesz részt az emberiség elleni bűncselekményekben. Ezeket a zsarnokokat semmi sem állítja meg, csend minden politikai szinten, és a globális aeroszol szórás kiemelve, javában folyik. 2025-ig az egész földet ellenőrizni akarják!

forrás: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=238

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: egészségkárosító, naptevékenységet, sztratoszférikus, költségvetésként, éghajlatváltozás, egyensúlyzavarok, emberközelségbe, kötelezettséget, elengedhetetlen, költségvetésben, belélegezhetővé, vegyszertartály, világszervezete, stabilizálására, kikényszerített, tanulmányozták, csökkentésében, geoengineering, költségvetését, megállapította, elfogadhatónak, kondenzcsíkkal, fordulóponthoz, permetezéseket, vészmadaraihoz, nyugtalanítóbb, nemzetihirhalo, nyilvánosságra, kondenzcsíknak, külkapcsolatok, bevizsgáltatni, magyarországon, elhamarkodott, befolyásolása, mellékhatások, klímaváltozás, csíkok azután, megszokott utasszállító, darabig tömör, következő pillanatban, normál rövidke, következő szállítmány, felső légkörbe, normálisan megengedhető, részecskéi aztán, leereszkedési ráta, kipermetezett anyag, sokat szabadban, egész világra, projekt irányítási, projektben dolgozóknak, projekt áldozatainak, ENSZ Egészségügyi Világszervezete, Civil Hírlap, Wass Albert, John, Tudomány-és Technológiapolitikai Hivatal, Foreign Relations Journalban, Foreign Relations=Külkapcsolatok Tanácsa, ENSZ IPCC, Nemzeti Egészségügyi Intézet, Syracuse Egyetem, Amerikai Meteorológiai Társaság, Robert Socolow, Nemzeti Tudományos Akadémián, Capitol Hill, Global Change Research Program, Egyesült Államok,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Erdőn  Egy hatékony szolga  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Zilahy Lajos gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Julian Brass gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Nevem  s immár én is felragyogva, ért...  Hogy lehet megtartani  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Lóhere  Akarat  Akik bántanak téged  Akarat  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Paul David Tripp Április 21  A Megváltó szolgálatában  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Minden harmadik...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Szép estét  Az engedelmesség miért nem vál...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Próbálj meg ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Egy lelki imádság  Leonardo da Vinci gondolata  Png cica  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Akik bántanak téged  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hiányzik  Kerüld el az evangélium örömén...  Próbálj meg ...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png telefon  Bounty krémes  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
csíkok azután, megszokott utasszállító, darabig tömör, következő pillanatban, normál rövidke, következő szállítmány, felső légkörbe, normálisan megengedhető, részecskéi aztán, leereszkedési ráta, kipermetezett anyag, sokat szabadban, egész világra, projekt irányítási, projektben dolgozóknak, projekt áldozatainak, gazdasági veszteségeket, kijelölt területek, hosszabb idejű, spontán orrvérzés, legutolsó beírást, ezzel kapcsolatos, ökölnyi jégből, laborba bevizsgáltatni, légtéri kalandhoz, chemtrail-ek ügyét, geo-mérnöki project, bolygó stabilizálására, globális felmelegedés, német kormány, chemtrails módszert, bolygó lehűtésére, érvelés szemen-szedett, csökkenő gravitációs, egyre erősebb, globális elit, ember alkotta, tudósok világszerte, összes bolygót, geo-mérnöki tevékenység, emberi vérben, egész sereg, sclerosis multiplexet, ember okozta, állítások közül, éghajlatváltozás természetes, kutatók tanulmányozták, szélsőséges időjárás, emberi CO2-kibocsátást, élelmiszer felhalmozási, tengerszint emelkedése, szélsőséges időjárásért, közelmúltban tapasztalt, politikai nyilatkozatot, elhamarkodott kiépítését, geo-mérnöki módszer, éghajlat állapota, utóbbi évtizedekben, üvegházhatást okozó, kongresszus tagjai, közvélemény befolyásolása, vastag fehér, vizeinket valamint, alábbi számok, egyes anyagokból, légkörben lévő, megengedett mérgező, geoengineering éves, változó Bolygó, amerikai Global, 2011-es pénzügyi, elnöki költségvetést, esetleges nagyobb, globalisták kiválasztott, emberiség elleni, zsarnokokat semmi, globális aeroszol, egész földet, egészségkárosító, naptevékenységet, sztratoszférikus, költségvetésként, éghajlatváltozás, egyensúlyzavarok, emberközelségbe, kötelezettséget, elengedhetetlen, költségvetésben, belélegezhetővé, vegyszertartály, világszervezete, stabilizálására, kikényszerített, tanulmányozták, csökkentésében, geoengineering, költségvetését, megállapította, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.